Ykkösmetalli Logo Original

Pintakäsittely


Teemme vaativia pintakäsittelyjä teollisuuden, kuin yksityisten tarpeisiin. Pintakäsittelemme niin pienet kuin suuret tuotteet.

Pintakäsittely
Pintakäsittely 2

Hiekkapuhallus


Puhdistamme valmistamamme tuotteet ennen pintakäsittelyä hiekkapuhalluksen avulla. Toimiva 200 m2 hiekkapuhallushallimme, sijaitsee saman katon alla märkämaalaamon yhteydessä.

Usein puhallettavat kohteet ovat asennettu kiinteäksi ja ovat hankalia siirtää puhdistukseen, niin kokonsa tai painonsa vuoksi. Tällaisissa kohteissa voidaan ottaa käyttöön siirrettävä hiekkapuhallus kalustomme, joka saadaan siirrettyä helposti puhallusta vaativan kohteet luokse.

Märkämaalaus


Märkämaalaus tarjoaa todella laajat käyttömahdollisuudet. Perinteisten teräsrakenteiden lisäksi maalaamme myös lasikuidusta, muoveista tai vaikkapa puusta valmistettuja tuotteita. Maalaamomme läpi kulkee vuosittain useita ajoneuvoyhdistelmiä sekä traktoreita, veneitä, työkoneita, moottoripyörien runkoja, autojen vanteita… Värin voit valita lukemattomista värivaihtoehdoista.

Pulveri- / jauhemaalaus


Pulveri- / jauhemaalaus sopii erittäin hyvin alumiini ja teräsosien maalaamiseen. Menetelmä on todella nopea, verrattuna märkämaalauksessa tarvittavan kuivumisajan vuoksi. Pulveri/jauhemaalauksella saavutetaan erittäin laadukas pinnanlaatu, joka kestää myös hyvin kemiallista ja mekaanista rasitusta. Soveltuu erittäin hyvin esim. auton vanteisiin, moottoripyörien runkoihin jne…